sommarkväll med sommarfin

Hade en jätte mysig kväll med fina vännen silje. Vi prövade lite olika ställen men ack så blev det ingen fisk. Får bli ett nytt försök till veckan! Hade väldigt mysigt iaf och vi lotsades som vi var tvunga att få fisk för att få komma hem till byn igen, haha! älskade vännen, puss! 
 

Lina

Du är det underbaraste jag vet. Vackra underbara fina. Du ger mig den styrka jag behöver här borta. För jag vet att jag snart kommer hem och får se dig skratta igen. Jag älskar dig till månen och tillbaka!
 
 

Före - Efter

Några har länge velat se före och efter bild. Här hittade jag en som kanske är lite att jämtföra med iaf. :)
 
Konsertbilden är från november 2012 och den andra från juli 2012. - 11 kilo. 

Kallas resultat

Detta min vänner, kallas resultat. Nu är det inte längre en kamp, det är en hobby, ett levnadssätt, ett kall. Jag älskar det! Att springa är min frihet, jag lever hela dagarna med smärta, men när jag springer så är jag den som ger tillbaka. BAM! 
 

Helg

I morgon kommer mina underbara vänner hit! Eva, elin och willie kommer och det ska bli såå kul! Vi ska först vara här och grilla och så på gårdsfesten, en fest för kvarteret som vi har varje år, riktigt roligt faktiskt! Sen blir det bryggan och sen hem igen för efterfest! Wiiihhhoooo!! 
 
Är taggad till tusen, kommer bli awesome. Är helt pirrig dessutom! Wie! 

Älskar livet

Får ni sådanadära stunder med "Åh, vad jag älskar livet" Jag har en oavbruten hela tiden ;) 
 

Inget står en så nära som en syster, en liten vacker syster

Jag tror inte på himlen men detta är min ängel. I Vårt och torrt är du där. Jag älskar dig som solen älskar jorden. Jag älskar dig mer än choklad på en bakfyllesöndag. Du är det finaste och mest dyrbara som jag har. Du är min wunderbarabunderwara lillasyster.Du är det vackraste jag har, nu och föralltid. Min ängel ♥
 

Lite sol iaf

Fick iaf någon timme med sol igår, Låg på ett täcke på altanen och det var längesen jag mådde sådär gött! 

Kämpat

Jag kom på en tanke här om dagen. Jisses vad jag har kämpat för att komma dit jag är idag. Utseendemässigt, har det krävt många tårar och många jobbiga träningspass. 11 Kilo var det som skulle bort. Nu har jag gått upp ca 1 kilo i muskler ist, och det känns så gött! Mina ben är inte att leka med när det kommer till löpning längre ;)
 
Det har tagit mycket stön och mycket smärta. Med mina knän är det inte alltid lätt att hålla modet uppe och ändå ge sig ut. Ändå gör jag det, för att smärtan ska inte vinna. Skulle det den skulle jag inte vara en speciellt roligt person att umgås med. Men jag kämpar och en dag ska jag vinna, tills dess.. lets go! 
 
Kanske inte ser mycket ut för världen för er. Men om man jämtför sen i vintras så är det knappt samma person..

Festhelg :)

Min festlördag gick åt helvete, men hade så jävla kul fram till 12. Sen åkte jag hem för började må skit dåligt.
Är riktigt chockad för på över tre år har jag ALDRIG mått dålig. Hinner aldrig bli så full. Det måste vara att jag jobbat så sjukt mycket och var så uppe i varv och samtidigt headbanga på wilmas när david och hans hårdsrocksband spelade (Venue för vengence @ facebook) så inte så konstigt kanske! Haha! + snus och cigg. Not good! 
Men som sagt, hade riktigt jäkla kul innan det :) 
 
Här är lite bilder iaf!
 

how to

Vet inte vart jag tar vägen i höst. Många val och många viljor. Allt jag vet är att jag ska göra det med ett leende på läpparna! 
 
 
 
 

händer grejer

Åh, känslan att vara hemma! Helt underbar! Njuter varje sekunde och känslan att veta att jag ska vara här ända till måndag kväll är underbar! Ikväll tog jag sällskap med silje hem till arvika och sen gick vi ut ett tag, gött att få se arvika lite igen. Dock är det i morgon stora dagen smäller, det ska bli helt party! jag och dom finaste av vänner ska till bryggan, wilmas och vi ska leva livet. SUPERTAGGAD! WIIHOOO! 
 
Nu blir det duschen och sängen, måste sova mycket så jag orkar festa 24/7 ;)
Natta! 
 

Medium

Varför måste det alltid vara antingen eller? Antingen ska man vara supermodell eller tjock. Haha, ingen logistik alls! Dock håller jag med bilden, Varför skulle det vara snyggare med kurvor? Allt är lika snyggt, sen har ju alla olika smak. Själv föredrar jag inte det större, men det är ju ganska klart. Då skulle jag inte lagt ned hela mitt liv på att gå ner dom 11 kilo som jag gjort. :) 
 
 

Fin present från mamma

Fick en väldigt fin present av min älskade mamma som tittade förbi förra veckan. Ett album som hon klippt och klistrat i själv lite med bilder från min student. Jag började nästan gråta när jag såg alla bilder. Blir alltid väldigt rörd när jag tänker tillbaka på studenten. ♥
 

Älskar dig

Grattis världens finaste bästavän! Idag blir tjejen myndig, och på lördag smäller det på krogen. Jiha!
Puss du är bäst! ♥♥♥
 

Got2be Got2be Smoothing lotion

Måste tipsa er om min nya hårprodukt. Helt underbar! Är nästan lika tjock som en bodylotion och den gör verkligen underverk för håret! Mitt hår är jätte slitet längst ut men vill verkligen INTE klippa det, inte än iaf. Började använda denna och efter redan tre dagar är mitt hår som nytt! Inte alls kluvna toppar eller som svinto, Kärlek! ♥ Kostar 52 kronor. 
 
Dessutom köpte jag en ny fondation. True match, inte prövat den än då jag klämmer ut det sista i den andra.
Men billig på rean! :) 
 

Kap! ie!

Älskar att göra kap! Var ute efter ett par riktigt snygga jeans och visst fann jag det, billiga också! 79 kr! Yes!
Älskar dom! Sitter som dom vore gjutna för mig och dessutom i storlek S. För några månader sen var det bara en dröm för mig! Yes, vilken kick jag fick! Wie! Blir att inviga dessa till helgen! :)
 

Jobb?

Om det är någon som har något tips om jobb i göteborg så får ni gärna höra av er till mig! Jag vill så gärna dit, och en dag kommer jag ta mig dit. Men hör ni något som blir ledigt så let me know! 
 

Run till the day you die

Vad dagarna går fort! Och jag har bara ett fokus, Polistesterna. Jag ska gå därifrån stolt och med bästa reslutat möjligt. I morgon är jag ledig och det går knappt att beskriva hur gött det känns. Jag ska sova hela dagen. Sen ska jag käka och springa, och sen sova mer. Som en kille på jobbet sa "Men du är ju ungdom.. du behöver ju 15h sömn om dan" Det känns nästan så. Blir aldrig pigg. Kommer hem, sover 2h, ut och springa och sen somna igen vid 10 typ.. TRÖTT! 
 
Längtar till helgen så jag dör vad sjukt! Vi ska supa så klackarna sitter fast i taket och livet hänger upponer. Min finaste, älskade, underbara bästavän fyller år, och det ska firas som aldrig förr! Förfest, wilmas och bryggan. Hur bra??! Och att få vara "hemma" en hel helg. UNDERBART! 
 

200 tusen, och lite till

Allihopa säg. Det funkar på mig. Du vet att mycket är mer. 
 

You showed me the world


run baby, run

Älskar det, att bara känna marken under fötterna. Hur man kommer längre och längre. Hur flåset börjar ta sig i lungorna men man fortsätter springa. Jag vet vad jag vill och jag springer för det. Och just nu är det det enda som drar mig framåt, för här känns det som tiden står stilla. Som mamma sa "Du måste se framåt när det är som svårast" Och det är det jag gör. Jag SKA lyckas. 

You are the reason i breath


Någon som gör skillnad

Är så trött på killar som "jag är snygg och jag vet det". Jag bara blir illamående när jag tänker på det. Nu tror jag att jag har träffat någon av äkta vara. Någon med hjärna och som kan göra skillnad. Som vet sin plats i livet och som har ett annat tänk. Som lärt sig hyfs och respekt för andra. Som vet hur en MAN beter sig och Som vill väl. Framtiden får visa! Hoppas du är den som kan "prove me wrong" 
 
Goodnatttt! 
 

Puss på mina idioter!


ZZZzzzz!

Inte det minsta trött! Är dock mer eller mindre illamående, fick lägga mig ett tag förut. Jag har mitt jäkla blodtryck! Svimmar, fryser och vart annat! blä! 
 
Dagen i morgon kommer iaf bli awesome! Vi (me + silje)  ska till arvika (gunnarskog) och hälsa på elin och käka lunch, sen ska jag repa med min polers inför spelningen på gammelvala :) sen back home för att jobba heeeeelllaaa helgen. TÖLIGT! Som vi säger i värmland. Kram!
 

Yes!

FÖRBÄTTRING! I love it! Förra veckan sprang jag polistestet som är 2km på max 10:15 på 9:50. Idag sprang jag på 8:20!  WIE! Träning ger resultat, jämt. Det kan man lita på iaf! Känns gött. Nu vet jag att jag klarar det testet iaf :) 
I augusti är det uttagning! Även om det är extremt ovanligt att man kommer in första året så vill jag ha toppresultat för mig egen skull. Så nu kör vi! 
 
Dessutom har jag börjat cykla till jobbet. Så om jag cyklar hem på lunchen också (som jag oftast gör..) så cyklar jag 8km om dagen dessutom! Nu jäklar är det igång :) Peace!
 
 
 
 
 

Stadium go 21 program

Detta har jag börjat med. Superenkelt och roligt! Det blir som att öppna en julkalender så det hjälper att hålla glöden uppe. Ska göra det en varje dag innan jag sover. Härligt! Blir man så go sen efter duschen. Jag kör en övning en låt, så ca 5 min på varje övning. Sen kör jag en springtur eller en sambavideo som också finns på tuben. Pröva verkligen! 
 
 

För er som älskar smink

 Här får ni ett tips om en helt underbar sminksida på youtube, Piwivoo! 
Två systrar som är make-up artister och dom är sååå bra! Gör många sminkningar från kändisar!
Dessutom gör dom allt via kamera så videosarna är riktigt bra och man ser allt dom gör.
Sitter kanske minst en timme om dagen och ser på denna :) Kram! 
 

Sommarbilden 2012

Mina änglar leker mamma, pappa och barn. ♥

en dag

En dag till helg. Känns helt otroligt skönt. Är himla trött på att jobba just nu. Det tar ett tag att vänja sig vid att gå upp 7 VARJE morgon. Dock trivs jag ju, så så fort jag kommer dit brukar det gå lättare. Idag efter jobbet la jag mig faktiskt i solen i kanske 15min innan mamma kom. Gjorde dock ingen skillnad. Blev inte ens röd, det är töckan det! 
 
Har inga planer för fredagen. Tror jag ska springa lite och sen unna mig en film med naturgodis. Är tydligen någon talangjakt så kanske drar och tittar om det är något, mest för att komma ut lite :) Kram! 
 

Nya bekantskaper

Träffade den trevligaste killen förut. Han bor här också, skönt att få lite kontakter och börja känna lite människor! Vore gött att börja känna lite fler häromkring!  Men jag fortsätter att trivas och mår så gött. Att ha ett eget liv, det är knappt så jag förstår det :) I veckan kanske syster kommer hit också! WIho! :) Har även sökt massa saker i norge, så nu hoppas vi på det bästa! yeay :)
 

linne, 149 .-

Ett av mina nya linnen. Ryggen är så snygg så jag dör och ännu ett + är att den går ner över rumpan, snyggt!
 

Bilder

Jag älskar roliga bilder, kan sitta i timmar och skratta! Hittade en som var så perfekt på mig! Hur många har inte gjort detta? Jag är ju en hopplös romantiker så jag sitter ibland och prövar mitt namn till personer jag sett som är snygga, haha! Okej, kanske inte sååå illa riktigt. Men iaf med alla strul osv. Haha! 
 

Nya stället!

Äntligen fått det rum jag skulle haft. Nyrenoverat och jätte fint verkligen! Stormtrivs redan och jag har inte sovit en natt än, haha! Tummen upp! Har varit hos fina silje idag och pratat i timmar. Helt underbart, fasen vad jag saknat den tjejen! Men på lördag kommer alla fina tjejer hit och då blir det party, typ som tylösand ;) WIE! 
 
Har det iaf asbra här, Jag älskar livet! 
Bild från i helgen, eva, elin jag och linnea firade rönningen! jepp!

Ej densamma, och jag älskar det!

Jisses, jag tycker knappt man ser det är jag på dessa två olika bilder! Att man kan ändra sig så mycket av något så lite. Men jag tror inte bara det är håret, det är jag också.


RSS 2.0