know where im going

Har precis tryckt mig en sallad med pröda fiskfileer, åh my vad gott men shit vad trött jag blev! Taggar med energi inför dubbelpass med spinning, ett kl 15:00 och ett kl 17:00 med bodypump emellan!
 
Helgen kommer bli lugn. Först blir det skola, sen blir det zumba och sen hem till arvika med tåg, fixa sig och sen bege sig till Vikholmen för festival med emma, Ska vara nykter i helgen. Måste få ordning på allt supande, fan lagt ner tusentals kronor senaste halvåret på det och nästa helg är det välkomstfest för alla studenter så vi kör på då ist :) Ska bli gött med bara härligt folk, bra musik och fina vänner :) Kan man åka tillbaka tidigt på söndag så man hinner med ett pass på mitt andra hem, SATS :) Gött!
 
 

hearts on fire

idag var jag på pulsspinning på 55min och sen på shabam i 45min, så trött så jag tror jag dör. Men ack så kul! Jag hade i huvudet vilket skitstövel du är. Du visste precis var du gjorde, för att sen slå undan fötterna på mig. Du är alltid trevlig och hälsar så fint medan jag helst vill slå ditt fula smile. Det var det ja hade som drivkraft idag när jag låg på 94 procent av 100 och ville spy av utmattning. Hearts on fire spelades på spelaren och jag var starkare än någonsin! Så tack, för att du ger mig styrka i min träning på mina dåliga dagar. ASHOLE!
 
wooooooo det var riktigt skönt!  BOJAH GIRL POWER!
 
XOXO, Malvina
 

most nights, i dont know

Ni vet dom där minnena eller sakerna som man kopplar ihop med den där killen som gjorde slut, eller någon man blev lurad av eller någon som inte finns bland oss längre som gör en lite deppig och det känns lite jobbigt. Jag är så himla trött på sånt, så mycket musik som jag gillade påminner om saker jag helst inte tänker på. Så just nu håller jag på att terroriserar mig med en kur jag kör, jag tar den låten jag tänker på och gör om det som påminner om något jobbigt till något som påmminer om något bra! idag började jag med en låt, nu tänker jag på hur slut jag var på mitt första pass på sats tex. Kanske låter löjligt men för mig är det viktigt.
 
Sen jag flyttade i juni i år så har jag verkligen bestämt mig. Jag är en lycklig människa och det är JAG som gör mitt liv till vad jag vill. Det är JAG som bestämmer hur jag ska må, och det innebär även att få må dåligt och ta in jobbiga saker som sker. Att inte dölja sig. Att få känna det jobbigt, svälja det och sen börja på en ny dag som en tuffare brud som jag ser mig som!
 
Hela mitt liv har jag sagt "Jag klarar mig alltid" Vilket har tagit mig långt här i livet. JAG har sett till att jag har tryggheten i att JAG klarar av allt. Att det är jag, och ingen annan som styr mitt liv. Kämparglöd är något jag har mycket av.
 
Låt dig känna sorg men lär dig göra om det till glädje. Välj själv hur du vill se livet och från vilken vinkel du väljer att se på saker. Ett fel närmare rätt, ett sätt att se på saken!
 
Mina vänner är bland annat något som ligger högst upp på min lista! ♥
 

SATS

Första dagen på sats idag. Sov jättelänge så kände att jag bara behövde massa träning och vakna igen. Körde spinning, nog det jobbigaste jag gjort i mitt liv men oj så kul! svetten flög men det gjorde den med ett leende på läpparna! Sen blev det core och bodyjam till dubstep, huuuuuurrr kul som helst! Blev riktigt trött så unnade mig en skön stund i bastun sen! Nu ligger jag i nya kläder och myser jarnet, i morgon är det andra dagen på universitetet som gäller! Sen drar jag vidare på bodypump och sha´bam!
 

Bootz 299kr, HM - KÄRLEK

 
 

Have i died and came to heaven?

Var på sats idag och köpte medlemskort. För ett freak som mig som nöjt mig med badhuset var det som att komma in i himelen. Rullband med tvapparater, crosstrainer i uppförsbacke och massa massa mer! Åh ja blev helt full av energi och visste inte vad jag skulle börja med först! Är uppe i träningshimmelen just nu! Dessutom köpte jag nya skor också, mina var ganska slitna efter 1,5 års springning. I moron blir det bodyjam och spinning!

Tror även jag ska ställa upp i TjurRuset, ett boothcamp race kan man säga. En mil i terräng med lera, hinderbana och massor av annat. Såååå sjukt jobbigt, men det är ju så typiskt mig att vilja göra det då såklart!

 

 


Bilder från helgen

Hade en väldigt fin helg!


Hemma i finaste karlstad

Hemma i älskade lägenheten. Ligger i soffan med Matkoma och värmetecket jag köpte på Ikea! Mår helt sjukt gött! Har en dipp och grönsaker till kvällen också.. Lite invigning idag kan man säga! Åh, vad gött jag mår!


Psykologi

Fick en fråga om vad jag skulle plugga. Det är alltså psykologi jag ska plugga, dock inte till psykolog utan det är bara en kurs :) under terminen ska jag ta reda på vad jag ska göra tills jag kommer in på polishögskolan.
 
1: Plugga till jurist(åklagare)
2: Plugga till psykolog
3: Jobba i karlstad samt plugga musik på kvällen
 
Så så ser det ut just nu :) Kommer jag inte in på jurist så är det nog jobb som gäller. Jag ska lämna in överallt nu i höst bara jag kommer igång lite med skolan :)
 

karlstad

Varit en sväng på IKEA idag och köpt saker till lägenheten. Lite småsaker som gör stället mer hemma. En torkstång, en filt, en kudde, ett täcke handdukar till kök och badrum och en sopkorg och lite sånt! Även ljus att ha runt nya tv:n. GILLA! Kommer bli en väldigt mysig höst känner jag. Ska även till karlstad i morgon och shoppa lite inför nya skoldagen och så! Fattar knappt jag börjar på universitet på måndag... är jag redo??
 

ny dator

Eftersom silje råkade slänga min dator i golvet så fick ja låna en av henne så länge ;) Väldigt ovant men det funkar, hur skulle jag annars kunna blogga för er ;)? I morgon åker vi med ett lass till min lägenhet med frys, en micro och lite småshopping på ikea! Vi åker inte förens kl 3 så hinner till stan och träna först, blev inget av med det idag och har redan lite ångest.. haha! Thaimat, bulle men ingen träning. blä! Haha! Godnatt!
 
 

Egypten

6 veckor kvar och jag kör hårdare än någonsin! Om 6 ynka veckor ligger vi på beachen i Egypten.. Hur bra känns inte det ?! Sen det där med att flyga tänker jag ignorera tills vi åker och sen grina på flyget och sen är det bra med det! :)

Tänker vara i toppform när vi åker! Sen så finns det gym och pass att gå på, på hotellet så joggingskorna åker med :D


Det känns

Det känns som att det är menat. Som att det är meningen jag ska kämpa för ser här. Jag drömmer om det och det känns som en verklighet man vaknar.
Nu kör jag!


Det bästa jag hört, denna kommer bli musikhistoria

 

Turning tables

Next time iíl be bravier. iíl be my own savier. 
 

Lugnet inom

Är så lugn inom mig! Är så nöjd med livet och verkligen genomlycklig! Det är
Som att "Phu, du klarade det!" för kämpat, det har jag! :)


Krångel!

Blev inte mycket gjort idg! Mitt körkort ligger kvar i värmskog så kan inte göra några ärenden. Hämtade bara böcker på bibblan men glömde såklart att ta med dom gamla som jag redan har en skuld på.. Typ 5 kr men ändå, haha ;)

Så i morgon tar vi nya tag och gör allt då ist!

Avslutade dagen med ett hårt pass på outlet gym, så jäkla svett! Love it!


Måndag

Jag är fortfarande ledig en vecka till när alla andra börjar skolan.. jag som trodde att jag var färdig med skolan, vad hände med det? Oj, konstigt! Ska iaf bli väldigt väldigt roligt! Dock kunde man ju skippat att bli sjuk sista veckorna som tar all energi jag skulle ladda upp, Men mår ju iaf bra. Så :) 
 
Under veckan ska jag köra lite saker till lägenheten, fått en frys av nära och kära som jag ska ha där :) Blir ju omöjligt annars! :) Veckan avslutas med edanedagen med lina och eva och sen blir det kräftskiva och utgång hos sparres :) Go vecka! 
 
Men nu är det måndag och är frisk.. så nu blir det gymet varje dag i veckan igen. Heja på inga feta rumpor här inte!
Är ju egypten om 6 veckor ;) Pöss! 
 
En bild från studenten jag verkligen gillar ♥

Barnvälsingnelse

Idag var det finaste linas dag! Underbar dag med strålande sol och tro det eller ej så kom det några toner så klarade att sjunga låtarna iaf :) snacka om att sjunga på reserverna!

Avslutade dagen med EVA och Peter med lina på katamaranen, mådde som en Gud!


Godnatt!


Fredag.. its time for party!

Ja, det har väl blivit några helger i rad nu. Pappa frågade oss barn i familjen här om dan "Varför ska ni supa så för då?"  Alla svarade "För att det är sååååååå jääääävvvlllaaa kul!" och ah, mer behöver man väl inte säga! Ikväll blir det middag och sen rockkonsert ;) Lets get it started! 
 
Drar ut på stan en sväng och ser om jag hittar något snyggt till kvällen! ;) 
Bye! 
 

Tacksam

Jag är så tacksam över allt jag har. Över att blivit skonad allt ont i världen. Jag har alla jag älskar kvar och ingen som är sjuk. Jag har ett hur bra liv som helst och vänner som jag älskar högt och en familj som no matter what ställer upp och finns där för mig. Jag är så tacksam över allt jag har i mitt liv, Hela mitt liv är fullt av guldklimpar! ♥
 
 Hur kan man inte ÄLSKA "gitarristen" ? liksom så jäkla kaxigt.. nä gitarr är så jävla mainstreem, jag tar cellon!

I dont know much about guns but, i know ive been shot by you

Haft en väldigt mysig dag själv i min masion. Gjort massa tjejgrejjer, varit på stan, lagat mat, fixat ögonbryn, duchat megalänge och haft ansiktsmask. Så nu är det bara att komma helgen! Ska bli sååå himla roligt! :) Tjejerna kommer vid 5 så hinner sova ut och sen bege mig till stan för att hämta upp mina fruar ;) Syns vi i karlstads dimma denna helg? 
 

I nya lägenheten

Fasen, nu sitter jag här. I nya lyan. Min alldeles egen lägenhet. Och om en vecka kommer lönen, shit.. är man vuxen nu? Det känns så. Hur kan det gå så fort?? Nyss satt man ju i edane och lekte med barbies. Jag är så nöjd med livet för tillfället, eller det är jag ganska ofta men just nu är jag precis där jag vill vara. Underbara liv! ♥
 
I morgon blir det att inhandla det sista, fixa allt i ordning och så inför att mina tre fruar kommer hit på mysdag som avslutas med ankan i karlstad! Ska bli så himla roligt! En väldigt nöjd tjej går och lägger sig i sitt nya hem, puss!
 

Hejdå..

Flyttar till Karlstad nu! Hela rummet är nu tomt och bilen fullpackad. Känns ganska galet. Lite jobbigt känns det ju alla lämna alla men som tur är bor man ju nära och det ska bli såååå himla roligt att få bo själv och börja ett helt nytt liv.

Kl 8 åker vi mot Karlstad i morgon. Pepp! Godnatt och hejdå fina Arvika!


Tjoho!

Lagt i hår hos jenny, är SÅHÄR nöjd. Himla fint, ser äkta ut och himla långt. TACK! ♥
 

jag, sjuk? näääe

dödssjuk.. svimma av hos doktorn som vanligt. Fått atibiotika iaf, weejj... godnatt! 

IF I AM

I morgon åker jag till jenny och gör mitt hår! Ska lägga i massa nagelsslingor, som man gör på frisör förstår ni! 
Kommer bli sååå fint, ska ha 52cm och i brun, kommer se ut som megan fox! ;) eller... haha! 
Längtar iaf! Är du trött på mitt bus till hår nu så jag blir galen :O!
 
 
frisk och fin, eh ne..

IF I AM

I morgon åker jag till jenny och gör mitt hår! Ska lägga i massa nagelsslingor, som man gör på frisör förstår ni! 
Kommer bli sååå fint, ska ha 52cm och i brun, kommer se ut som megan fox! ;) eller... haha! 
Längtar iaf! Är du trött på mitt bus till hår nu så jag blir galen :O!
 
 
frisk och fin, eh ne..

väsa

Japp, det är det enda jag kan göra just nu. Väsa, låter hemskt. Som tur är ringde jag doktorn och fick faktiskt en tid redan idag vid 3. Jag ska INTE ha väntat ett halvår för att få sjunga för älskade lina och sen bli sjuk och inte kunna. Nepp, så nu hoppas jag få lite penicillin så jag blir frisk fort! För jag SKA sjunga. 
 
Vaknade i morse och ville dö. Hade ont i halsen som en gnu och skickade bara ett sms till broschan "hjälp mig" , haha! Fick iaf värktabletter så nu är det mycket bättre :) Vi får se vad doktorn säger! 
 
Nu får en av mina favoritbilder, jag och min fina billy på min bal. ♥

....Och där!

nästan ett dygn senare kom jag hem innanför dörren. Av nån jävla anledning hamnade vi i värmskog jag och frugan inatt. Vi gick 1,5h i stekande sol för att ta oss till cafet och sen bli hämtade av skjutsen hem. Ingen röst, full som aldrig förr och turnebuss som avslutades i skogen. japp, igår var en sån där.. VAD FAN HÄNDE?! haha! bakfyllan part 3 kanske ;) 
 
Kom hem och la mig direkt på gräsmattan i bikini och somnade bra fort, dygnet tog hårt på mig ;) På fredag kör vi igen då vi inviger min nya lägenhet med mina bästa vänner och sen se vad krogen i karlstad har att erbjuda!  Blir party det, som vanligt! ♥
 

lina

Sitter och gråter som en tok, tårarna bara rinner. Har hittat den perfekta låten till lina och hennes namngivelse. Längtans dotter, jag har fått en ängel att kalla vid namn! ♥
 

Lägga sig

Lägger mig tidigt. Ska upp i ottan med min bror för att ta upp kräftburarna. Det gör jag varje år, det är en sån nostalgikänsla. Jag har gjort det varje år sedan jag var kanske 4,5 år. Jag gillar det lika mycket nu som då, att gå upp kl 7 på morgonen, åka till vattnet och ut i båten och plocka upp burar fulla med kräftor, hur mysigt som helst! 
 
Och även om jag inte äter kräftor så gillar jag alltid alla kräftkalas, det är nog bland det mysigaste som finns.
Att samlas med dom man älskar och bara må. ♥
 

Jag tränar inte bara..

Jag äter min favvochoklad på helgerna också! 
 

Natthumor


Köpa köpa köpa

Finns så mycket jag ska köpa när lönen kommer! 
 
-Gymkort
-Nya träningskor
-Whitening till tänderna (Kul att pröva bara..) 
-Saker till lägenheten + en TV 
-Nya kläder, helt tomt i garderoben nu! 
-Partyshoes, måste ju vara snygg på studentfesten ;)
-Ska iväg och göra håret hos jenny 27, ska sätta i 100st nagelslingor, kommer bli såååå fint! 
 
Så ja, spara var det ja.. 
 

Köpa köpa köpa

Finns så mycket jag ska köpa när lönen kommer! 
 
-Gymkort
-Nya träningskor
-Whitening till tänderna (Kul att pröva bara..) 
-Saker till lägenheten + en TV 
-Nya kläder, helt tomt i garderoben nu! 
-Partyshoes, måste ju vara snygg på studentfesten ;)
-Ska iväg och göra håret hos jenny 27, ska sätta i 100st nagelslingor, kommer bli såååå fint! 
 
Så ja, spara var det ja.. 
 

The world Greatest

Är så himla peppad! Den 7 september blir alla nya studenter bjuda på fest på nöjesfabriken och den svenska björnstammen kommer, helt gratis! Shit vad kul! Är supertaggad, lära känna massa nytt roligt folk! ♥
 
Hello, missed you guys! 
 
 

När du minst anar det

Detta året har varit riktigt jäkla jobbigt faktiskt. Eller hösten kanske jag ska säga. Gjorde slut med min pojkvän som tog mig otroligt hårt och som tog riktigt lång tid att släppa, körkortet kronglade som fan, knäna höll på att braka ihop, visste inte vart jag skulle ta vägen efter gymnasiet och studenten kändes som helvetet själv..

Men nu, precis när jag mest behövde det träffade jag dom bästa av vänner. Silje och Elin har verkligen hjälpt mig klara alla svåra hinder efter vägen. Självklart har massor av fler av alla underbara vänner hjälp mig och bara funnits där i vårt och torrt! Jag tog mitt körkort, studenten kändes plötsligt bra och jag började älska singellivet, fått lägenhet och vet vad jag ska göra till hösten! Livet känns bra och varje kväll somnar jag med lycka i hjärtat. Vart jag än vänder står massor med öppna händer.

Peace out!


Är busig

Drar till gymet när klockan är nästan 24:00.. BUSIGT! ;)

Ja, jag kan väl säga nöjd

Vi tjejer blir aldrig nöjda, och verkligen inte jag! Men idag hade jag bikini på och kom på mig själv säga.. "fan, ganska nöjd nu" ;)


Någon som vill ha lite kiss?

Haha ser verkligen ut så i camen! Den är faktiskt rosa på riktigt.. fettförbrännande blandat med långa kolhydrater som ger dig energi och ger dig maximalt ut av din träning! Ganska gott faktiskt :) (ps, det är ju inte meningen att man ska blanda, men orka göra två glas.. haha!)
 
Kom på en sak. I oktober ska vi på all inklusive till egypten, HUR NICE? pappa fyller 50. ska bli så roligt, åker hela familjen plus massor av flickvänner och pojkvänner :) Fatta festandet det kommer bli där :D Då ska jag iaf ha den snyggaste kroppen, smal OCH tränad. Jag börjar nu! 
 

How i do it

Hur ofta tränar du? 
Ca 5,6 ggr i veckan. Brukar alltid bli att jag skiter i att tränar lördagar, då man är för festsugen och festar
 
Hur gick du ner? Hur mycket har du gått ner?
Jag började gå ner i vikt när mitt tre år långa förhållande tog slut, för att vara helt ärligt. Jag slutade äta, eller rättare sagt glömde bort eftersom jag hade så mycket tankar i huvudet. En tomhet jag behövde komma på hur man hanterar. Då gick jag ner ca 3 kilo, efter det fick jag världens kick och bestämde mig för att nu är tidpunkten inne för att göra den förändring jag alltid velat göra. 
Ca 11 kilo. Har gått upp ca två nu i muskler, hur jag vet det är för att jag mätt med band. Är smalare men starkare!
 
Hur tränar du?
Jag springer mest. Jag tränar inför polistesterna så jag går 2 km och sen sprintar dom 2 tillbaka på så kort tid som möjligt. Cyklar även ibland efter ca 1 mil. Hur gött som helst! Styrka tränar jag oftast bara på gymet, så det är ganska enformigt nu. Men som sagt, tränar ju inför ett speciellt test och då är det ju det man får öva på just nu :) 
 
Har du något tips till att gå ner i vikt?
TRÄNING! Skippa dieter och "inget socker" - förbud. Enligt mig är det bullshiet. Det är sällan man klarar det och tränar du OFTA så kan du äta precis vad du vill! Sen RUTINER! - Träna vissa dagar i veckan, bestämt när och hur. Då har du ett mål för just den dagen och då är det lättare att ta sig iväg. 
 
Hur äter du? 
Jag äter sällan frukost, jättedumt jag vet men jag är en sån människa och kommer nog alltid vara det. Äter hellre när jag varit uppe någon timme. Så allt som allt äter jag nog sen frukost, lunch och middag samt ett litet mål på kvällen innan jag somnar. Är alltid döhungrig precis innan läggdags, men det är gött. Somnar fort då :) 
 
 
Förbereder du dig något inför din träning?
Jag dricker ett glad med extraförbrännande som ska hjälpa till att bränna fett under träningen. Dricker också en shake med ett energipulver med dryga kolhydrater som ger en extra energi under en viss lång tid beroende hur mycket du tar. Asgott och jag har verkligen känt skillnad!  
 
 
 

How bad? 11 kilo bad

 

Spring tills benen viker

Stormtrivs på jobbet, precis som jag gjorde förra sommren. Jiho! Nu är jag dock inte ordentligt trött så ska ta en löprunda också! Vid löning blir det nya produkter och nya skor till träningen, ganska slitna nu... 
 
Ps: Styrkan sitter inte i benen, den sitter i huvudet. Se där, lite magmuskler börjar komma fram!  
 

känslan i magen som skriker av lycka

Är så otroligt glad! Om ca två veckor flyttar jag till karlstad i en superfin lägenhet och börjar på en såååå rolig linje på universitetet. Det känns SÅÅÅHÄÄÄRRR bra! Att det går åt det håll jag vill. Japp, nöjd brud! Känns ganska soft när hyresvärden säger "Och vill du ha fest här någon lördag så är det helt okej" BOJAH!
 
Klarade gjorde detta på mig, gillar det starkt! 

JAAAAAA!

Är så jäkla glad! Kom in på psykologi samt pop/rock ensamble på kvällstid OCH fått min finaste lägenheten! Är så otroligt glad just nu, precis som kg ville ha det! Äntligen! ÄLSKAR LIVET!


Inom mig ropar fåglarnas sång

Underbara dagar i hage med fina släkten, dom gjorde att jag orkade med dom sista dagarna i mitt lilla helvete. Ja töcksfors är något jag aldrig gör igen. Men en period i mitt liv som gav mig en pusselbit i mitt pussel! Bilder från dagarna :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2679712/images/2012/pic_501f00a9e087c35370000145.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2679712/images/2012/pic_501f00a9e087c35370000145.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2679712/images/2012/pic_501f00a9e087c35370000145.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2679712/images/2012/pic_501f00a9e087c35370000145.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2679712/images/2012/pic_501f00ccddf2b370ff00034d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2679712/images/2012/pic_501f00ccddf2b370ff00034d.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2679712/images/2012/pic_501f00ccddf2b370ff00034d.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2679712/images/2012/pic_501f00ccddf2b370ff00034d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2679712/images/2012/pic_501f00ffddf2b31d8a000214.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2679712/images/2012/pic_501f00ffddf2b31d8a000214.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2679712/images/2012/pic_501f01239606ee16f50001b6.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2679712/images/2012/pic_501f01269606ee7757000265.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2679712/images/2012/pic_501f014ae087c35de8000127.jpg" class="image">


Hemma!

Äntligen hemma i arvika! Älskade hemma, men inte så länge till hoppas jag. I morgon får jag besked om universitetet och ska även titta på lägenhet! Är sååå himla pirrig! Sitter och tonar hårbotten nu! Har massa nya hårprodukter som jag ska testa och sen lägga ut här, värmeskydd, torrschampoo, hårelexir och massa olika hårspray! ;)
 
Puss!
 
Snyggaste snygg.
 

Sista dagen

Sista natten i töcksfors (JIIHHHOOOOOO), sover även inatt i fågelvik så kan jag packa ut mitt rum (håller på nu..) redan idag! Ska bli så otroligt skönt att komma hem! Redan på måndag blir det mer jobb och på morgonen blir det lägenhetsvisning och lunch med mamma i karlstad samt får resultat om jag kommit in eller ej, är såå nervös!! Åh vad jag längtar! ♥
 
När jag är klar här blir det en springtur och sen åker jag mot fågelvik och grill med släkten. Åh vad jag trivs. Mys! 
Hörs i morgon när jag är i arvika igen. Kram!
 
 

Hålla tummarna

Fått ett mail om en lägenhet i Karlstad. Ska ringa direkt på morgonen i morgon! Hoppas verkligen jag får ta denna, då den andra gavs bort till en annan! Ikväll har jag varit hos kusinerna igen, tacos och mys stod på schemat. Jag mår gött och vilar upp mig. Fast jag sover mindre än någonsin här ute så är jag mer utvilad än jag varit på länge, den känslan att vara omringad av människor man älskar gör mig så lugn! När jag somnade i soffan i kväll så låg jag och halvsov, då märkte jag att Albin och Gustav kom och pussade mig på pannan och klappade mig på kinden, för så säger man godnatt till Frida på 4månader, jag bara låg kvar och mådde så otroligt bra och blev överfylld av gos av älsklingakusinerna! Två dagar kvar i morgon, heja!


vilken lycka ni ger mig

Hamnade i hage ikväll, ett litet gulligt hur utanför töcksfors. Mina kusiner var nämligen där och ska stanna några dagar. Blev att jag var där så sent att jag sov där inatt, så i morse vaknade jag av fågelkvitter och sommardagg kl 6 i morse! Hur mysigt som helst, sover så himla dåligt här eftersom jag vantrivs så och längtar hem, så en natt med mycket sömn gjorde gott! Myste med frida, albin och gustav hela kvällen. Plockade svamp gjorde vi också, fick massor! Ikväll åker jag tillbaka för att bli bjuden på Tacos, mysigt! Roligt med något som fördriver tiden lite. Jag är egentligen en alldeles för aktiv människa för att leva på detta sättet.. 
 
Godmorgon! (den första på väldigt länge..) 
 
Här får ni ögongodis, för att han är världens mest perfekta människa. Adam lavine.

Frugan

Sitter nytränad och svettig på rummet och väntar på frugan! (silje)
Hon kommer hit och hjälper mig äta upp all mat som ska bort innan jag drar hem för gott på söndag! Mysigt!
Men först.. duschen! 
 
 
Studenten.. Vill göra allt en gång till!

instagram - malviiina

 
 

RSS 2.0